If this is your company, CONTACT US to activate Packbase™ software to build your portal.

    Valg af den rigtige juridiske struktur for dit rengøringsfirma

    At vælge en juridisk struktur for dit Rengøringsfirma er et af de første skridt i at starte din virksomhed. Selvom du kan åbne en enkeltmandsvirksomhed for meget lidt startkapital, er det vigtigt at overveje, hvordan din virksomhed bliver indlemmet. Dette skyldes, at din virksomheds juridiske struktur kan have en betydelig indvirkning på din skatteangivelse, ansvar og andre lokale krav. Nedenfor er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge den rigtige forretningsstruktur til dit rengøringsfirma.

    Sørg for, at dine medarbejdere er høflige og professionelle. Hvis dit personale er hjælpsomt og høfligt, vil de blive husket af dine kunder. Hvis dine medarbejdere følger de løfter, de giver, forbliver dine kunder loyale. De har trods alt valgt dig på grund af din professionalisme og sans for detaljer. Du vil være glad for, at du gjorde det! I sidste ende ønsker du at blive en fuldservicevirksomhed, der tilbyder de bedste rengøringstjenester til deres kunder. Følg disse trin for at komme i gang.

    Beslut om du vil danne et selskab eller et aktieselskab. Et selskab er en separat juridisk enhed fra dets ejere. Det har sine egne skatteforpligtelser, kan indgå kontrakter og ejer ejendom. Afhængigt af dine forretningsmål bør du vælge den passende juridiske enhed for dit rengøringsfirma. Husk at registrere navnet på dit Rengøringsfirma. Uanset om du planlægger at tilbyde husrengøring eller kommerciel rengøring, skal du være registreret som et selskab med begrænset ansvar i din stat for at sikre, at dit firmas navn er lovligt.

    Du bør poste flyers og andet markedsføringsmateriale. Mund-til-mund-annoncering er en af ​​de bedste måder at tiltrække nye kunder på, og mund-til-mund-annoncering er den mest pålidelige metode. Henvisninger er ikke kun en god måde at få nye kunder på, men de kommer også med fordelen ved at blive godkendt af den person, der henviser dig. Post flyers på offentlige steder og på samfundstavler. Du bør være forsigtig, når du annoncerer for særlige rabatter og gratis tilbud. Du bør tydeligt angive betingelser, før du tilbyder rabatter, og sikre dig, at prisen er lavere end den normale pris.

    Ud over erhvervslicens skal du have en erhvervsforsikring og en arbejdsskadeforsikring. Arbejdsskadeforsikring dækker dine ansatte, hvis de kommer til skade, mens de arbejder, og erhvervsforsikringen dækker enhver skade, dit køretøj måtte forårsage på andres ejendom. Disse lovkrav varierer fra by til by. Du kan finde ud af flere detaljer om de juridiske krav i dit område ved at undersøge lovgivningen om virksomhedslicenser. Denne artikel giver et grundlæggende overblik over omkostningerne forbundet med at starte et rengøringsfirma.

    Når du vælger et navn til dit rengøringsfirma, bør du overveje din lokale regering og din nicheservice. Dette vil hjælpe dig med at sætte dine mål og priser. Du bør også tage dig tid til at lære om generelle forretningslove. Det er vigtigt at beslutte, hvilken juridisk struktur du skal oprette dit Rengøringsfirma i, samt din foretrukne virksomhedsform. Du kan starte som enkeltmandsvirksomhed, LLC eller S Corp, afhængigt af de juridiske krav i din lokalitet.

    Når du har valgt en niche til dit rengøringsfirma, skal du lave en forretningsplan for at sikre din succes. Selvom det ikke er obligatorisk at skrive en forretningsplan, kan det hjælpe dig med at krystallisere dine tanker og undgå fejl. Når du har en forretningsplan, kan du starte dit Rengøringsfirma med tillid. Sørg for at skrive det! Det vil hjælpe dig med at undgå dyre fejl senere. Du kan også konsultere en professionel for at få hjælp til at udarbejde din plan.

    Når du har oprettet en forretningsmodel og en finansiel analyse, kan du oprette en forretningsprognose, der hjælper dig med at forstå dit cash flow, og hvor meget du skal opkræve kunder for at få overskud. Et forretningsmodellærred hjælper dig også med at vurdere, hvor mange opgaver du skal udføre, før du er i stand til at nå break-even. Når du har bestemt det kontantbeløb, du skal bruge for at starte dit rengøringsfirma, kan du bestemme dit budget og prisstruktur. Når du ved, hvor mange penge du har brug for, kan du vælge et effektivt faktureringssystem og oprette dine kunder online.

    En anden overvejelse er den juridiske struktur for dit rengøringsfirma. Som eneejer kan du drive dit Rengøringsfirma som eneejer eller et interessentskab. Mens enkeltmandsvirksomheder er de nemmeste at danne, er de også de mest risikable. Som eneejer er du personligt ansvarlig for din virksomheds resultater og forpligtelser. Hvis dit rengøringsfirma bliver sagsøgt, kan du miste personlige aktiver. Heldigvis er det nemt at starte en enkeltmandsvirksomhed, og at få en generel virksomhedslicens koster så lidt som $75.

    • paul walker
    • Web Content
    • English
    • Created 09 Apr 2022
    • Modified 09 Apr 2022
    • Hits 82